Artikkel

Om oss


Madeleine Reuterdahl, Publisert 23. januar 2018

Aftenposten – for bedrifter har ansvaret for å levere Aftenpostens kvalitetsjournalistikk digitalt og på papir til bedrifter og organisasjoner i Norge og utlandet. Vårt mål å bidra til at våre bedriftskunder har oppdaterte ansatte som tar kloke beslutninger.

 

Vi ønsker at våre abonnementstyper skal være med å heve kunnskaps- og kompetansenivået til selskaper i ulike bransjer ved å være et arbeidsverktøy. I tillegg skal vi skape gode kundeopplevelser for våre bedriftsabonnenter gjennom kontinuerlig utvikling av våre bedriftsløsninger, kundeservice og fordelsprogram.

 

I tillegg til Aftenpostens ulike abonnement, kan vi skreddersy bedriftspakker med Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad, Fædrelandsvennen og Sysla.

 

Bedriftsmarkedsavdelingen i Schibsted Media består i dag av 14 personer, og vi er representert i både Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand.

 

OM SCHIBSTED MEDIA 

 

Høsten 2017 ble Schibsteds mediehus i Norge og Sverige slått sammen til en ny divisjon som heter Schibsted Media. Schibsted Vekst-selskaper som b.la Lendo og Prisjakt hører også under Schibsted Media. Divisjonen har inntekter i størrelsesordenen 9,5 milliarder NOK (2016) og har omtrent 4.000 ansatte. Mediedivisjonen ledes av Raoul Grünthal.

 

I Norge består Schibsted Media av abonnementsavisene Aftenposten, Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad og Fædrelandsvennen, i tillegg til VG og flere Vekst-selskaper.

 

Schibsted Medias målsetning er å bygge digitale mediehus i verdensklasse og samtidig styrke våre rene nettsatsninger. Vi bidrar til at det også i fremtiden kan lages kvalitetsjournalistikk bygd på den egenart, troverdighet og nærhet til publikum som kjennetegner de deltakende mediehusene. I Schibsted Media navigerer vi ut fra våre verdier – vi har integritet, vi er innovative, vi er et lag og vi er her for å vinne.

 

SAMFUNNSANSVAR

 

Vi i Schibsted tror at vi kan gjøre en forskjell. Forretningsområdene våre gir oss mulighet til å skape et bedre og mer opplyst samfunn gjennom digitalisering av produktene våre og god journalistikk. Vil du lese mer om hvordan vi tar samfunnsansvar i Schibsted?

 

Å være en ansvarlig bedrift er del av vår historie. Og vår fremtid.

 

 

Les mer om Schibsted