Artikkel

Fordeler med Aftenposten bedriftsabonnement


Madeleine Reuterdahl, Publisert 13. februar 2018

Arbeidshverdagen er i endring. Digitalisering, politiske omveltninger og ny teknologi gjør at arbeidsoppgavene endrer seg i et rasende tempo. Arbeidstakere må i større grad enn før holde seg oppdatert ved å tillære seg ny kunnskap. Derfor har vi i Aftenposten endret avisabonnementet ditt til å kunne være et arbeidsverktøy.

 

Bli klokere

 

Kunnskap og kompetanseheving internt i bedrifter har gått fra å være en økonomisk prioritering til de få, til en nødvendighet for de fleste. De fleste bransjer er avhengig av å følge med på et stadig endrende nyhetsbilde for å holde samfunnsforståelsen oppdatert. I tillegg til å få relevante nyheter aller først, vil vår prisbelønte arrangementsavdeling også la deg oppleve journalistikken på nært hold, for å gi deg påfyll av kunnskap på viktige samfunnsområder.

 

Skreddersy produktet

 

For første gang består den aktive arbeidsstokken av hele fire generasjoner. Næringslivet står overfor en unik sammensetning av generasjoner og kompetanse, hvor alle har forskjellig behov og forventninger. Aldersforskjellen utløser også ulike behov i hvordan man liker å konsumere nyheter, noe vi i Aftenposten har løst ved å lage en unik sammensetning av produkter, så alle finner det produktet som dekker sitt behov.

 

Få mest ut av ditt abonnement

 

I en stadig sterkere strøm av nyheter har vi også laget flere smarte løsninger så ditt abonnement blir et arbeidsverktøy, som enkelt gir deg varsel og tilgang til kun de nyhetene som er relevante for deg og din bransje. Her har du åtte lure tips til å få mest ut av ditt abonnement.

 

Få spisskompetanse

 

Behov for enda mer spissede nyheter? Da kan du enkelt utvide ditt abonnement med flere medier fra Schibsted-universet. Ved å legge til lokale nyheter fra våre regionsaviser eller noe mer bransjerettet innen for eksempel olje og energi fra Sysla, kan du få et enda bredere tilbud av nyheter og innsikt som er viktig for deg. Se her for oversikt over alle pakkemulighetene. Ta kontakt med oss for å få spesialtilpassede pakkeløsninger.