Artikkel

Velkommen til Aftenposten - for bedrifter


Madeleine Reuterdahl, Publisert 27. mars 2018
Aftenposten – For bedrifter hjelper din virksomhet med tilrettelegging av avisprodukter, så du og dine kolleger kan konsumere nyhetene slik dere selv liker best – samtidig som dere har full kostnadskontroll.

 

Vi hjelper bedrifter med å få full kontroll på nåværende medieinnkjøp, avdekke nye produktbehov og med implementering og oppfølging av nyinnkjøpte medier.

 

Vår målsetting er at kunder skal anse innkjøpet som en investering i sine kolleger, og at våre produkter fungerer som et arbeidsverktøy på bedriftens vei mot sine egne mål innen kompetanseheving. Våre produkter passer like godt til små eller store bedrifter, både i det private og i det offentlige.

 

Med tilgang til fersk kvalitetsjournalistikk døgnet rundt, både digitalt og på papir, blir avisen et arbeidsverktøy til de ansatte, så dere samlet kan ta klokere beslutninger.

 

Dette får du med Aftenposten Bedrift:

  • Kundeansvarlig hos Schibsted som vil jobbe dedikert for din bedrift med å finne de rette produktene og sørge for en sømløs overgang.
  • Administrasjonsverktøy som gir deg full kontroll over over nåværende medieinnkjøp, samt enkel oversikt og kostnadskontroll på nye.
  • Implementering hvor vi bistår i kommunikasjonen med dine kolleger, hvor det informeres om ny avtale, hvordan de får tilgang og veiledning i best mulig bruk av produktene.
  • Bredt utvalg av produkter fra hele Schibsted, med kvalitetsjournalistikk fra både nasjonale- og regionale aviser, i tillegg til alle våre magasiner og fordelsprogram.
  • Et arbeidsverktøy som gir din bedrift de siste nyhetene fra både verden, Norge og deres egen bransje.
  • Rapportering som dokumenterer at produktene blir brukt.

Våre produkter