Artikkel

Få mest ut av ditt Aftenposten-bedriftsabonnement


Madeleine Reuterdahl, Publisert 6. februar 2018

1. Last ned appene våre på mobil

Den beste Aftenposten-opplevelsen får du på mobil. Her kan du blant annet få varsler når det skjer store og viktige hendelser i Norge eller rundt om i verden. Begge appene kan du enkelt laste ned i AppStore eller Google Play.

 

Last ned

 

2. Følg temaer som interesserer deg

Ved å følge våre emneordsknagger gir vi deg varsel når vi har publisert en relevant sak du følger. Dette er også en praktisk måte å kunne følge med på nyheter og journalister som er relevant for din bransje.

 

Emneordsknagg

 

3. Les papiravisen elektronisk kvelden i forveien

Hver kveld klokken 22.00 publiserer vi hele neste dags papiravis. Enten du leser på PC, mobil eller nettbrett kan du lese avisen digitalt akkurat slik papiravisen forlater trykkeriet

 

eAvis

 

4. Få de viktigste debattene på nyhetsbrev

Lyst til å imponere under lunsjen? Vår debattredaktør Erik Tornes gir deg et utvalg av debatter det er verdt å følge med på i et hendig nyhetsbrev

 

Meld deg på

 

5. Bli med på et event!

Vår prisbelønte arrangementsavdeling lar deg oppleve journalistikken på nært hold og ønsker å gi deg påfyll av kunnskap på viktige samfunnsområder. Vi byr på teknologioversikt, klima- og utenrikskonferanser, spennende menneskemøter og kulturelle opplevelser. Ta med en kollega etter jobb!

 

Event

 

6. Lytt til Aftenposten

Lytt deg oppdatert! Våre redaktører og journalister lager hver uke smarte og underholdende podkaster om alt fra norsk politikk til sport, helse og trening. Podkast er fin måte å utnytte tiden til og fra jobb ved å fylle på med nye perspektiver.

 

Podcaster

 

7. Få gode tilbud og rabatter

Bedriftsabonnenter hos Aftenposten får tilgang til unike opplevelser og en lang rekke spesialtilbud og rabatter gjennom A-kortet, vårt fordelsprogram. Våre abonnenter får rabatt på eksotiske ferier, konserter, idrettsarrangementer og designprodukter.

 

A-kortet

 

8. Inviter samarbeidspartnere på unike matopplevelser med vårt 6’ervarsel

Ingen kjenner Oslo – og byens spisesteder – bedre enn Aftenposten og våre kritiske restaurantanmeldere. Når du er påmeldt 6´ervarsel, får du lese anmeldelsen før alle andre, men aller viktigst; før restauranten blir fullbooket.

 

6´ervarsel